Termeni de utilizare

Suveniruri produse de 2S Design

Toate produsele prezentate sunt concepute de 2S Design si sunt produse (cu mici exceptii) in atelierele proprii din Romania.

Drepturi de autor

Toate design-urile produselor firmei 2S Design srl apartin exclusiv 2S design srl in urma creatiilor proprii sau cumpararii de la autor a dreptului de utilizare exclusiva. Orice reproducere integrala sau copiere partiala a unui produs sau design proprietatea 2S Design srl este considerat FURT intelectual. 2S Design va intreprinde orice actiune legala pentru recuperarea integrala a prejudiciului, inclusiv prin actiune penala.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si GDPR

Suveniruri din Romania nu solicita si nu retine date cu caracter personal. Sectiunea User Nou / Autentificare a site-ului se adreseaza persoanelor juridice. Introducerea unor date personale in campuri de observatii sau in locul informatiilor specifice fiecarui camp nu implica vreo raspundere pentru 2S Design srl. Toate datele introduse sunt strict confidentiale.

Unicul instrument de analiza a traficului folosit este cel pus la dispozitie de Google Analytics. Navigarea pe site este anonimizata conform reglementarilor GDPR. Astfel, nu se solicita si nici nu se retin adresa IP si date despre preferintele vizitatorului / utilizatorului.

Abonarea Newsletter - se adreseaza DOAR persoanelor juridice.

Persoane fizice

Toate produsele site-ului sunt disponibile pentru vanzare si pentru persoane fizice prin magazinele si retelele partenere. Se pot accepta si comenzi directe de la persoane fizice, fiind insa conditionate de un anumita valoare comandata. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau email.

Limitarea raspunderii asupra continutului

Datele incluse in acest site pot contine accidental erori. Orice informatie folosita pentru actiuni comerciale sau de alta natura, trebuie verificata cu echipa 2S Design. 2S Design srl nu isi asuma nicio raspundere pentru actiuni intreprinse in baza informatiilor obtinute exclusiv de pe acest site.

Imaginile unui produs de pe site pot diferi de cele ale produsului real. Astfel, imaginile de pe site nu impun niciun fel de obligatii contractuale.